AUTO KOPEN
Autolening


Hebt een autolening nodig aan de beste voorwaarden?
Iris Auto Center heeft de oplossing!

Door ons partnerschap met het bedrijf Alpha Credit, bieden wij U de mogelijkheid tot het ondertekenen van autoleningen van het type leningen op afbetaling.

Tijdens uw bezoek aan IRIS AUTOCENTER zullen we in staat zijn, op basis van uw identiteidskaart en loonfiche, om een aanvraag voor U in te dienen voor financiering en U heel snel een antwoord te geven (1).

Loop niet meer van bank tot bank en vermijd de administratieve kopzorgen … Iris Autocenter zorgt voor alles en binnen de 48 uur bevind U zich aan het stuur van uw nieuwe wagen (2).

De voorgestelde tarieven starten vanaf 2,49 %. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met één van de medewerkers van Iris Autocenter.

Voorbeeld : Uw budget bedraagt 1.500€ voor de aankoop van een voertuig, maar u bent uw hart verloren aan een auto die 6.500€ kost ?
Geen paniek! Iris Autocenter heeft de oplossing: Betaal 1.500€ voorschot en financiëert (2) de rest met onze aangepaste formule van lening op afbetaling (3).

Dus waarom zich onthouden ?

(1) De tijd die nodig is voor de analyse van uw dossier door Alpha Credit n.v. rue Ravenstein 60/15, 1000 Bruxelles.


(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Alpha Credit en na de ondertekening van de kredietovereenkomst.

Voorbeeld : Met een Jaarlijkse effectieve vaste Globaal Tarief van 2,49% (actuarieel jaarlijks vast tarief voor leners : 2,49%) voor een lening op afbetaling van 5.000 € voor een periode van 36 maanden zal de maandelijkse afbetaling 144,22 € bedragen voor een totaal terug te betalen bedrag van 5.191,92 €. Het Jaarlijkse effectieve vaste Globaal Tarief kan verschillen afhankelijk van het bedrag van het krediet, de duur van de kredietovereenkomst, de gekozen modaliteiten van heffingen of afbetalingen.


(3) Aanbieding lening op afbetaling, onaangetast en niet aftrekbaar. Toepasselijk voor een geleend bedrag van minimum 1.250 € en maximaal 100.001 € met een terugbetalingsperiode tussen de 12 en 96 maanden afhankelijk van het bedrag.


MEER INFO?
Contacteer ons op
02/247.88.88
info@irisautocenter.be