OVER IRIS AUTO CENTER
Welkom bij Iris Auto Center…
De enige showroom voor de tweedehandswagen in Brussel.

Iris Auto Center is de grootste showroom voor tweedehandswagens in Brussel.
Onze tentoonstellingruimte is volledig overdekt, gemakkelijk te bereiken en volledig beveiligd. Het principe is eenvoudig: de verkopers vertrouwen ons hun voertuig toe 7d/7, tijdens het weekend kunnen de kopers komen kopen, tijdens de week werken wij op afspraak. Iris Auto Center regelt de rest, vanaf de advertentie op internet tot de financiële afronding. Wij hebben aan alles gedacht om de aankoop en verkoop van tweedehandswagens tussen particulieren en professionelen te vergemakkelijken.

Hebt u een autolening of autoverzekering nodig?

Iris Auto Center heeft DE oplossing! Onze partner, Prefiplus, staat voor u klaar om uw voertuig aan de best mogelijke voorwaarden te verzekeren en te financieren. Hierover meer weten?


Hoe uw voertuig verkopen?

Iris Auto Center stelt u 3 formules voor:


Formule "All-in"
Formule "Onmiddellijke Verkoop"Wat de gekozen formule ook is, Iris Auto Center garandeert u een kwalitatieve dienstverlening, oordeelkundig advies en een koop/verkoop in alle vertrouwen. Ontdek ook onze "à la Carte" diensten.

MEER INFO?

Contacteer ons op 02/247.88.88
info@irisautocenter.be

PROFESSIONEEL ADVIES

Onze experten assisteren u tijdens het aankoopproces. Zij kunnen bijvoorbeeld de door u beoogde wagen beoordelen en de prijs ervan schatten.
TRANSACTIE

Een lokaal met PC Banking en een internet verbinding wordt gratis ter beschikking gesteld voor een veilige afhandeling van uw betalingen.
IN ONZE CAFETERIA

kunt u drank en snacks bestellen, toegang tot Free WiFi.